Gå regelmæssigt til tandlægen og undgå parodontose

Parodontose er en almindelig folkesygdom, som rammer mange. I tilfælde af alvorlig parodontose vil tænderne løsne sig og kan i værste tilfælde falde ud.

Vi behandler effektivt og forebyggende mod parodontose, så du ikke skal have en behandling med større komplikationer.

Læs alt om vores behandling herunder og kontakt os endelig, hvis du vil bestille en tid. Vi vil glæde os til at tage imod dig.

Hvad er parodontose?

Parodontose er en sygdom, som giver betændelse i den knogle, som tandroden sidder fast i. Efter lang tid vil knoglen være nedbrudt, og tænderne vil løsne sig.

Symptomerne på parodontose kan være svære at spotte, men hvis dit tandkød bløder, når du børster tænder, kan det være et tegn på parodontose, og du bør derfor kontakte din tandlæge.

Ved fremtræden parodontose kan tænderne føles ømme, når du tygger din mad, og der kan opstå tandbylder, som kan være ubehagelige.

Forebyg med et regelmæssigt tandeftersyn

Parodontose kan være svært at opdage, men ved at få et regelmæssigt tandeftersyn kan du sørge for, at sygdommen ikke udvikler sig.

Når du går til tandlægen, vil vi kunne behandle din parodontose, så den ikke kommer til at skade dine tænder yderligere. Vi behandler oftest med tandrensninger, instruktion i grundig tandbørstning og gode råd til, hvordan sygdommen ikke udvikler sig.

Med andre ord er det ikke komplicerede behandlingsmetoder, der skal til, før du kan holde parodontose nede. Derfor anbefaler vi, at du booker en tid, og så finder vi i fællesskab ud af, hvor ofte du skal have et tandeftersyn.

Altid en tryg behandling

Vi har altid dig i centrum, og det er vigtigt for os at tilbyde dig en behandling i trygge rammer. Uanset, om du skal behandles for parodontose, eller om du skal have en anden behandling. Vi guider dig hele vejen og er gennemsigtige i vores kommunikation, så du altid ved, hvad der skal ske.

Stor erfaring med tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk? Vi har stor erfaring med at behandle patienter, der er bange for at gå til tandlægen. Derfor skal du heller ikke være nervøs for at fortælle os, hvis du lider af tandlægeskræk. Vi tager os god tid til dig og sørger for en tryg behandling på dine præmisser.

En sund livsstil kan holde parodontose nede

Udover at god tandbørstning kan holde din parodontose i skak, har din livsstil også indflydelse på, hvordan sygdommen udvikler sig.

Parodontose får bedre betingelser, hvis du ryger eller lider af mundtørhed. Ligeledes spiller diabetes ind, ligesom der kan være arvelige faktorer, som du ikke kan påvirke.

Parodontose endnu en god grund til at stoppe med at ryge.

Din pålidelige og trofaste tandlæge i Lyngby

Mangler du en tandlæge i Lyngby, er vi det sikre valg.

Tandlægerne i Lyngby er en tryg og professionel tandklinik, hvor du bliver taget godt imod fra første sekund. Vores klinik består af både tandlæger, tandplejere samt klinikassistenter og receptionister. Sammen sørger vi for, at din oplevelse bliver som ønsket, og at du har lyst til at komme igen.

Er det ved at være tid til et tjek? Kontakt os herunder.

Ofte stillede spørgsmål om parodontose

Der kan ophobe sig mange spørgsmål i forbindelse med parodontose. Kan du ikke finde svar, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer dem, vi oftest får herunder.

Hvordan behandles parodontose?

Det kommer an på, hvor fremtræden sygdommen er. Hvis den er på et begyndende stadie, vil en tandrensning og gode råd oftest være nok. Skal der behandles for sygdommen i en mere alvorlig grad. vil det måske kræve en operation af tandkødet og behandling med antibiotika.

Hvad koster behandlingen?

Det er forskelligt, hvad en behandling af parodontose koster, da prisen er betinget af, hvilken behandling, der er påkrævet. Du vil selvfølgelig altid få et overslag på prisen inden behandlingen. Du kan se vores prisliste her.

Gør det ondt at blive behandlet for parodontose?

Vi gør meget ud af at tilbyde en smertefri behandling, og det gælder også, når vi behandler parodontose. Uagtet din behandling vil vi sørge for, at den bliver smertefri, så du ikke skal være nervøs.