Velkommen til vores tandklinik i Lyngby

Velkommen til!

Som patient hos Tandlægerne i Lyngby vil du altid føle dig velkommen. Vi behandler alle tandproblemer store som små, og det er vigtigt for os, at det hverken er ubehageligt eller dyrt at gå til tandlægen.
Vi lytter altid til dig som patient, så du føler dig hørt, og vi informerer grundigt om både behandling og pris, inden vi går i gang. Vi sætter en ære i vores erhverv og sørger altid for høj kvalitet og faglighed.

Et smilende team tager godt imod dig

Det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen. Derfor tager vi altid smilende imod dig, når du kommer i vores klinik. Vi går meget op i, at du skal føle dig tryg, og derfor har vi sammensat en moderne klinik med gode relationer. VI har kerneværdierne tryghed, relation, kvalitet og ansvarlighed i fokus, og det vil du kunne mærke. Du finder nemt vores klinik med både offentlig transport og i bil.

Vi udfører alle former for behandlinger med nærvær

Uanset om du er ny eller eksisterende patient, kan du få en kyndig behandling af vores team. Vi udfører alle former for behandlinger, og vi sørger altid for at lytte til dine behov og finder dernæst til mest optimale løsning, der kan hjælpe dig. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os for en snak.

Vores kirurg tager os trygt af operationer

Vi har tilknyttet en særlig medarbejder, der står for krævende kirurgiske indgreb. Han er uddannet kirurg, og derfor kan vi foretage indgrebene her på klinikken, uden du skal ud af huset. Det gælder blandt andet behandlinger vedrørende visdomstænder, rodspidsamputationer og implantater. Det gør det muligt for os at levere en endnu højere faglighed, og det giver dig som patient en større tryghed.

Vi har fri parkering

Det er nemt at komme hen til vores klinik, uanset om du er i bil, på cykel eller med offentlig transport. Kommer du i bil, har vi fri parkering, og der er let adgang til parkeringspladser og cykelstativ. Har du spørgsmål til det praktiske, må du selvfølgelig altid kontakte os.

Kom endelig forbi til en konsultation

Er det længe siden, du har været ved tandlægen? Eller holder du dig tilbage grundet pris eller tandlægeskræk?

Det er fordelagtigt både for tændernes sundhed og din økonomi at gå regelmæssigt til tandlægen. Vi tager gerne en snak med dig, hvis du er nervøs for at gå til tandlægen eller har særlige ønsker. Vores klinik skal være tryg og nærværende, og derfor tager vi os altid tid til dig.

Følg os på de sociale medier

Du kan følge med i, hvad der sker på vores klinik ved at følge os på Facebook. Her kommer der altid nyt om personale, åbningstider og tiltag.