Kosmetiske behandlinger og bidfunktion

Vi tager os tid til dig

Hos Tandlægerne i Lyngby bliver du altid mødt med et smil. Når du skal have foretaget kosmetiske behandlinger eller have lavet en bideskinne, sørger vi for, at du føler dig tryg. Vi udfører behandlingen professionelt og grundigt med et godt og funktionelt resultat til følge.

Få det hvide smil tilbage med effektiv kosmetisk behandling

Er dine tænder blevet misfarvet, eller vil du gerne have dem rettet, kan du få en kosmetisk behandling hos os.

Hos Tandlægerne i Lyngby udfører vi effektive behandlinger med dig i centrum, og vi foretager altid den behandling, der er bedst for dig.

Vi kan foretage en skånsom, men funktionel tandblegning af dine tænder, som gør dit smil endnu større – ligesom vi kan lave porcelænsfacader, der giver dig fornyet velvære. Vi gør en dyd ud af at forklare, hvad vi gør, og du er altid i sikre hænder hos os.

Undgå smerter og tænderskæren med en bideskinne

Skærer du tænder om natten? Eller har du smerter i kæbeled og spændingshovedpine?

Så kan det skyldes, at der er noget galt med din bidfunktion. Når du bider sammen, skal dine tænder helst ramme hinanden samtidigt og lige hårdt. Desværre er ikke alle udstyret med sådan et bid, og det kan give forskellige former for gener.

Vi kan behandle din bidfunktion med effektiv og korrekt behandling. Skærer du tænder, vil en bideskinne om natten kunne hjælpe dig – og vi kan også nedslibe dine tænder, hvis det er den rette behandling til at afhjælpe problemet.

Uanset, hvad du måtte døje med, sørger vi for at behandle dig grundigt og med omhu. Derfor undersøger vi dig også altid først og finder i samarbejde frem til den rette behandling, så du igen får pæne, stærke tænder og et korrekt bid, der ikke generer dig.

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld formularen herunder og bliv ringet op.