Vi udfører alle behandlinger indenfor kirurgi professionelt og trygt

Hos Tandlægerne i Lyngby udfører vi de fleste former for kirurgiske behandlinger. Vi tilbyder altid personlig service og tager os tid til dig som patient.

Vores kirurg, Anders, står for den mere komplicerede kirurgi, mens vi andre tager os af behandlingsplanlægning og udførelse af alle de øvrige elementer, som indgår i den fulde behandlingsplan. Ved behov inddrager vi også vores dygtige tandteknikere til at sikre dig det bedste resultat.

En kompleks visdomstand overstås på et enkelt besøg, mens større rekonstruktioner med implantater kræver en mere dybdegående behandlingsplanlægning og inddragelse af flere specialer.

Du kan her på siden læse meget mere om vores behandlinger indenfor kirurgi.

Hvad er kirurgi?

Kirurgi er et operativt indgreb, som foretages, når:

  • Tanden er for dårlig til at kunne bevare. Den kan være flækket eller løs pga parodontose.
  • Tandens placering er uhensigtsmæssig/til skade for andre tænder. Dette er oftest visdomstænder, som ligger i kæben, er halvt frembrudte eller sidder skævt pga pladsmangel.
  • Patienten mangler tænder at tygge eller smile med. Her kan implantater være løsningen
  • Infektioner i kæben ikke kan klares med antibiotika eller rodbehandling.

Hos Tandlægerne i Lyngby har vi altid fokus på dig og dine behov. Vi er til stede og nærværende under hele behandlingen og forklarer dig, hvad vi foretager os.

Du kan være helt tryg ved at få foretaget kirurgiske indgreb på vores klinik, hvor vi både er professionelle og erfarne. (Smertefrihed og tryghed ligger os meget på sinde).

Få et flot tandimplantat som erstatning for din tand

Et af vores kirurgiske indgreb består i at lave tandimplantater. Implantater kan erstatte en eller flere af dine manglende tænder, idet de fungerer som kunstige tandrødder.

Hvis du ikke får erstattet tanden i tide, vil kæbeknoglen i området forsvinde, og det vil kunne hæmme dig, idet større kirurgi kan blive nødvendigt, hvis implantater ønskes på et senere tidspunkt. Intet er dog umuligt, er kæbeknoglen svundet, kan denne i de fleste tilfælde genopbygges, og implantater indsættes.

Så hvis du har mistet din tand af en årsag, kan vi sørge for, at du får et flot og naturligt implantat, der går ind og erstatter den manglende tand eller tænder.

Implantater som enkelttandskrone, bro eller understøtning for en implantatunderstøttet protese (hybrid protese)

Implantatet kan bære en krone (enkelttandsimplantat med krone), indgå i en større eller mindre brokonstruktion eller være et stabilt attachment for en implantatunderstøttet protese, hvis man er tandløs i en eller begge kæber.

En implantatunderstøttet protese er Rolls Royce modelen indenfor aftagelige proteser, idet to eller flere implantater fungerer som attachment, så protesen sidder helt fast og kan udformes langt mere spinkel og fin, og føles mere som egne tænder.

Uanset dit behov, så sørger vi altid for et flot resultat i samarbejde med vores kirurg og tandteknikere. Vi sikrer dit smil og din tyggefunktion livslangt.

Lad os fjerne din visdomstand i trygge omgivelser

I 20-års alderen får langt de fleste deres visdomstænder. Evolutionen har dog gjort dem mere eller mindre overflødige. Det betyder, at der ofte ikke er ordentlig plads til dem, idet kæbevæksten har været aftagende. Mange mennesker får af den årsag problemer med deres visdomstænder, idet der kommer infektion i tandkødet omkring den halvt frembrudte tand, eller fordi visdomstanden forårsager problemer for den foranliggende tand.

Vi kan sikkert og professionelt fjerne din visdomstand, så den ikke generer dig mere. Vi tager et røntgenbillede for at få et overblik over tanden og operationen foregår under lokalbedøvelse, så du er sikret smertefrihed.

Hvornår skal tanden fjernes?

Langt de fleste er ikke generet af deres visdomstænder, men placering og frembrudsgrad er afgørende for vores anbefaling af eventuel fjernelse.

Gentagen infektion omkring visdomstanden, ”hul i tanden” eller begyndende påvirkning af nabotanden/modstående tand kan medføre, at tanden anbefales fjernet.
Hos os får du altid en grundig undersøgelse af problemet og efterfølgende vil vi vejlede dig bedst muligt. I sidste ende er det dig, der afgør, om du ønsker tanden fjernet.

Visdomstænder fjernes bedst inden 25-års alderen, da knoglen er mere eftergivelig og ophelingen mere ukompliceret.

Har du smerter, som kræver visdomstanden fjernet, eller har du besluttet dig for fjernelse, fordi risikoen for at lade tanden ligge er for stor, så er du kommet til rette sted. Vi hjælper dig gerne. Vi er erfarne og sørger for en effektiv og smertefri behandling.

Vi har vores egen dygtige kirurg

Hos Tandlægerne i Lyngby har vi vores egen kirurg, Anders. Han tager sig af den mere komplicerede kirurgi. Herunder komplicerede visdomstænder og implantater

Anders har stor erfaring inden for kirurgi, og kan også hjælpe med knoglegenopbygning i de tilfælde, hvor det er nødvendigt for at sikre implantaternes forankring i kæbeknoglen.

Endvidere har Anders også erfaring med almene tandbehandlinger og kan derfor relatere til vores efterfølgende arbejde. En tværfaglighed, der medvirker til at give dig det bedste resultat.

Vi arbejder kun med dansk teknik i bedste kvalitet

Når du skal have lavet implantatkroner, implantatbroer, en implantatunderstøttet protese eller andet teknik, arbejder vi kun med dygtige danske teknikere, der har stor ekspertise inden for deres protetiske område.

Det giver dig garanti for god kvalitet og et flot resultat med lang holdbarhed.

Bestil tid allerede i dag

Har du brug for et kirurgisk indgreb, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager altid godt imod dig, og det er vigtigt for os at tage os tid til dig og sørge for, at du er tryg.

Der er gratis parkering langs vejen og på parkeringspladsen ved klinikken.

Kontakt os i dag

Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, og så ringer vi dig op.