Få en naturtro tandfyldning, når du har hul i tanden

Hos Tandlægerne i Lyngby på 1. sal laver vi tandfyldninger, når du har huller i tænderne eller på anden måde har en defekt tand.

Med en tandfyldning i lyshærdende plast kan der laves et naturtro resultat, hvor fyldningen stort set ikke bliver synlig modsat tidligere fyldninger med sølv og guld.

Vi behandler altid med udgangspunkt i vores kerneværdier tryghed, relation, kvalitet og ansvarlighed.

Du kan læse mere om vores tandfyldninger herunder.

Få din tand repareret med en tandfyldning

En tandfyldning bruges, når en eller flere af dine tænder er defekte. Det kan være, du har et hul i tanden, eller at den har børsteskader.

En fyldning styrker og genopbygger tanden, og den kan laves i lyshærdende plast, så den passer til resten af tændernes udseende. Før i tiden lavede man fyldninger i sølv og guld, som var tydelig for andre.

Tandfyldninger er en normal behandling, som vi er eksperter i at udføre med omhu og et godt resultat til følge.

En tandkrone kan være nødvendig efter behandlingen

Har du fået en fyldning i en tand, der er defekt, misdannet eller rodbehandlet, kan det være nødvendigt at give dig en tandkrone på tanden.

Er fyldningen ikke en tilstrækkelig behandling, kan der lægges en krone på, som sørger for at beskytte tanden og holde den sund og rask.

Behandling i trygge rammer

Det er vigtigt, at du er tryg, når du træder ind ad døren på vores klinik. Derfor har vi også lavet et personligt og hyggeligt venteværelse, hvor vi altid tager godt imod dig. Vi ved, at mange synes, det er svært at gå til tandlægen, og vi har stor kendskab til frygt, angst og tandlægeskræk.

Er du ikke glad for at gå til tandlægen, skal du endelig komme til os, så vi kan sætte os ind i, hvor din frygt kommer fra og behandle dig trygt og sikkert.

Gratis parkering lige foran klinikken

Det er nemt at tilgå vores klinik, uanset om du er gående, på cykel, i bil eller med det offentlige. Vi har gratis parkering foran klinikken. Snart vil du også kunne bruge letbanen som transportmulighed.

Brug for en tandfyldning? Kom forbi til en snak

Vi lytter til dig og dine behov. Vi udfører altid den behandling, der er bedst for dig og dine tænder. Derfor er du altid velkommen til at komme forbi vores klinik i Lyngby, hvis du har ønsker eller gener, som vi skal gøre noget ved. At du får smilet tilbage og får fjernet dine problemer er vigtigt for os.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svaret på nogle af de spørgsmål, vi oftest får omkring tandfyldninger. Finder du ikke svaret på det, du mangler, skal du ikke tøve med at kontakte os.

  • Hvad koster en tandfyldning?
    Det er varierende alt efter, om fyldningen skal ske i over- eller undermund, og hvor mange tænder, der er tale om. Du kan se vores prisliste her.

  • Gør det ondt at få en tandfyldning?
    Nej, det gør ikke ondt, og hvis der skal laves noget, der kan være smertefuldt, vil du blive lokalbedøvet.
  • Kan man se en tandfyldning?
    I dag er det meget svært at se en tandfyldning, fordi den laves i plastik, hvor den før i tiden blev lavet i sølv eller guld. Dermed kan du beholde en naturtro tand.