Medarbejdere

Marwa

Marwa er vores klinikassistentelev. Marwa er videbegærlig, dygtig og lærenem. Marwa sættes kun til opgaver, som hun forud herfor er blevet instrueret i. Marwa deltager i opgaver ved stolen, i kontoret, i sterilisationen, og du vil også kunne møde Marwa i telefonen. Marwa taler dansk, svensk og libanesisk, hvilket kan være en stor hjælp, når der en gang imellem er brug for en tolk.

Marwa2023-11-23T12:06:03+00:00

Dorthe

Jeg er klinikejer og har mere end 20 års erfaring som tandlæge i privat praksis. Jeg er passioneret og brænder for mit arbejde. Gennem mit arbejde og en kontinuerlig efteruddannelse erhverver jeg mig ny viden om behandlinger og materialers udvikling, således at du, som patient, sikres den bedst mulige behandling i et uhøjtideligt og nærværende miljø, hvor smertefrihed og omsorg for dig er i højsæde. Jeg interesserer mig særligt for bidfunktion, æstetik og funktionalitet, således at de behandlinger, jeg laver, er æstetisk fine, men lavet med tandsundhed, funktionalitet og holdbarhed for øje. Stor erfaring i at behandle tandlægeskrække patienter og har af den årsag en del patienter, som har valgt at følge mig gennem årene. Vi glæder os til at byde såvel gamle som nye patienter velkommen på klinikken. Privat er jeg gift med Mads og sammen har vi to halvstore børn.

Dorthe2024-01-23T08:38:39+00:00

Marianne

Marianne er en fagligt dygtig og engageret tandplejer med mere end 30 års erfaring fra privat praksis. Marianne er specialiseret i undersøgelse, diagnostisk, tandrens, parodontosebehandlinger samt akutte og forebyggende behandlinger. Marianne er endvidere uddannet til at kunne foretage tandblegning, bidskinnebehandling, skift og reparation af retentionstråde og bistå ved andre mindre krævende behandlinger. Marianne sørger for at videreudvikle sine kompetencer gennem sit arbejde og ved løbende efteruddannelse. Marianne har et tæt samarbejde med tandlægerne, idet vi i fællesskab finder frem til den bedste behandling ud fra dine behov. Privat er Marianne gift med Jens og sammen har de to voksne døtre

Marianne2024-01-23T08:37:56+00:00

Mona

Mona er faglig dygtig og erfaren efter mange år i privat praksis. Mona møder du i telefonen, ved stolen og i kontoret, idet vores klinikassistenter roterer rundt i løbet af arbejdsdagen. Det skaber glæde og indsigt. Mona er altid glad, smilende og parat til at give en hjælpende hånd til såvel personale som patienter. Ved stolen udfører Mona selvstændigt flere profylaktiske opgaver, så her vil du kunne opleve Mona på tæt hold. Privat er Mona gift med Michael og sammen har de fire næsten voksne børn.

Mona2024-01-23T08:37:07+00:00

Zarife

Zarife er meget engageret og en af klinikkens mest erfarende klinikassistenter, da Zarife har været hos os siden april 2013. Zarife har erfaring inden for både børnetandpleje, ældretandpleje, voksentandpleje og kirurgi. Du møder bl.a Zarife ved ankomst, i stolen, i telefonen og efter endt behandling i receptionen. Det er Zarife og det øvrige personale i fællesskab, der sørger for, at du som patient kan føle dig tryg hele vejen, fra du kommer og til du forlader klinikken. Zarife udfører selvstændigt flere profylaktiske opgaver, og det er ligeledes Zarife, der har ansvaret for at uddanne elever og praktikanter. Privat er Zarife gift med Ismail og sammen har de 3 børn.

Zarife2024-01-23T08:37:37+00:00

Nishma

Nishma er uddannet kæbekirurg fra Tand-, mund-, og kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet, hvor hun også arbejder til daglig. Her på klinikken er Nishma ansat til at varetage klinikkens komplekse kirurgiske indgreb. Det betyder, at du som patient møder Nishma, når komplekse visdomstænder skal fjernes, store og små rekonstruktioner med implantater iværksættes, tænder rodspidsamputeres, cyster fjernes og anden kirurgi udføres.
Nishma er dygtig, ambitiøs og arbejdsom. Hendes viden og ekspertise er bygget op gennem studier i ind- og udland og arbejde på diverse kirurgiske afdelinger. Sideløbende med sin karriere som specialtandlæge i tand- mund og kæbekirurgi læser Nishma Medicin på 5. år ved Københavns Universitet.
Privat er Nishma gift med Christian og sammen har de datteren, Naomi.

Nishma2023-11-23T12:06:57+00:00
Go to Top